Љубов и Секс

5 знаци кои гарантираат дека тој е добар во кревет

Пронајдовте нов партнер и подготвени сте со него да одите на следното ниво – спалната соба. Но, како можете да знаете дали вашиот објект на сексуалност и во реалноста ќе добие 5ка во интимната врска?

За среќа постојат знаци кои ќе ви наговестат дали вашето ново момче е вреден за да ви стане љубовник.

1. Тој се однесува како џентлмен

Дали ви отвора врата, ви помога да го соблечете палтото, дали ве прашува за вашиот важен проект на работа?

Овие се сите знаци дека мисли на вас а ако е обзирен господин надвор од спалната соба, можете да бидете сигурни дека исто ќе се однесува со вас и кога светлата ќе бидат исклучени.

2. Тој знае да ве допре на вистински начин

Еден добар љубовник е оној кој ја цени сензуалност и надвор од спалната соба.

Мажот кој ви ја допира раката и за време на вечерата, нежно ви го допира грбот и кога излегувате низ вратата, незабележливо ве фаќа за рака додека шетате е исто како ве допира по целото тело и ветува добар секс.

3. Не се врти по други девојки

Многу е веројатно дека типот на човекот за кој сега зборуваме не е тип на човек со кој треба да имате секс во автомобил зошто тој самиот нема тоа да го дозволи.

Во креветот ќе ве направи среќна оној кој прво ќе ве праша како ви поминал денот, ќе ве однесе во вашиот омилен ресторан иако не е најголем обожавател на тој тип на храна, ќе гледа со вас романтична комедија…

4. Не му се брза

Мажот кој сака сериозна врска со вас знае дека сте вредна за чекање.

Ако ви каже “Да почекаме” или “не ми се брза” Не мислете дека ве одбива, туку тој сака подобро да ве запознае за во креветот да ви биде подобар партнер.

5. Покрај него се чуствувате како најубавата жена на светот

Мажот со кого во кревет ќе се чувствувате слободно и отворено, не ве штеди од комплименти и ќе ја пофали секоја ситница што ќе ја примети на вас и која му се допаѓа а верувајте ако искрено ве посакува и почитува тогаш се на вас ќе му се допаѓа.

И на начинот на кој тој ве гледа ќе се чувствувате секси и привлечни. Таквата хемија значи совршен секс.

error: