Дом и Градина

Креативни идеи за декорирање Велигденски јајца (ВИДЕО)

Се влижи Велигден, денот кога се подготвуваат декоративни јајца.

Доколку уште немате идеја како ќе ги украсите велигденските јајца, ова видео сигурно ќе ви помогне. Можете да одберете било кој од 10-те креативни начини за декорирање.

 

error: