Живот

Семејните, пријателските и љубовните врски, сексуалните прашања, бременоста, конекцијата помеѓу родителите и децата, влијанието на домашните миленичиња во домот, се дел од секојдневното постоењето. Овие и слични теми од модерниот начин на живот ги обработуваме токму во оваа категорија.

1 2 3 8
Page 1 of 8
error: