Ментално Здравје

МакедонијаМентално Здравје

Интервју со Бојана Стојменовиќ, психолог: Депресијата и анксиозните растројства ќе прераснат во втор здравствен проблем, веднаш по кардиоваскуларните болести

Дури 300 милиони лица во светот се соочуваат со депресија, а едно од пет возрасни лица страда од некоја ментална...
1 2 3 6
Page 1 of 6
error: