Занимливости

Ве боли ногата? Испитајте ги бубрезите! – Еве на кои сериозни болести укажуваат болките во телото (ВИДЕО)

Понекогаш ни се случува да почувствуваме болка во некој дел од телото, но воопшто да не обратиме внимание. Сепак, секоја болка укажува на проблем или заболување на одреден орган и не смееме никако да ја игнорираме.

Со овие илустрации ќе ви помогнеме да определите за кој орган се работи врз основа на болката во одреден дел од телото. Погледнете, никогаш не се знае кога може да ви затреба.

error: