Занимливости

Необични примени на пената за бричење за кои сигурно не сте знаеле

Нормално е дека никогаш не би ви паднало на памет да пробате да ја отстраните лошата дамка на кошулата со пена за бричење, ниту пак да ја употребите за подмачкување на вратите.

Но, верувале или не, токму за тие работи таа може да биде од голема корист. Освен тоа, таа може и да ги отстрани дамките од боја за кречење на вашата кожа. За што сѐ друго може да ја искористите оваа чудесна пена, погледнете во видеото подолу:

error: