Занимливости

КВИЗ: Што кажува датумот на кои сте родени за вашиот карактер?

Денот на раѓањето е денот кога започнува нашиот живот. На сите денот, а посебно датумот на раѓање ни значи нешто посебно, ден кој што се слави секоја година. Но, датумот може да каже и многу други работи во врска со карактерот.

error: