Истегнување

Едноминутна вежба која ќе ве ослободи од болката во грбот

Се повеќе и повеќе луѓе патат од болки во грбот поради новиот модерен и стресен начин на живот.

Доколку и Вие страдате од болки во грбот, пробајте ја оваа едноставна вежба што ќе ви одземе само една минута од денот, но ќе ви помогне премногу.

error: