МакедонијаРодители и Деца

ВИДЕО: Воспитувачка навредува мало дете во градинка во Гевгелија

Кучко една, краво… со овие зборови воспитувачки и негователки ги смирувале расплаканите деца во гевгелиска градинка. На социјалните мрежи е објавено видео од детска градинка, на кое се слуша плач на дете.

Според коментарот на девојката која го постирала видеото, детето плачело два часа, додека се слушало викање од негователките- краво, кучко и што ли уште не.

error: