Нега и Убавина

Доколку имате проширени пори, ова е вистинската маска за лице за Вас

Проширените пори го уништуваат беспрекорниот изглед на кожата на лицето и се причин за ниска самодоверба кај жените. Пред да ги фрлите вашите пари по третмани, ви препорачуваме да ја пробате оваа едноставна маска за лице која ќе ги коригира проширените пори и ќе ви го измазни лицето.

Потребни состојќи:

  • белка од јајце

Подготовка:

Доколку вашата кожа има проширени пори и е уморна и постојано третирана, ова е вистинската маска за вас.

Изматете белка од јајце и нанесете ја на лицето. Не паничете доколку многу брзо осетите затегнување на маската, оваа маска многу брзо се суши и поради тоа таква појава не е воопшто чудна. Откако ќе осетите затегнување веднаш измејте го лицето со млака вода.

error: