Нега и Убавина

Негата на лицето, телото и косата вклучува повеќе од што мислите. Тука ви ги откриваме тајните на долгата и густа коса, како да го спречите појавувањетот на стрии, како да ги отстраните брчките на лицето. Ве учиме како да го задржите свежиот изглед, ви откриваме едноставни правила за убавина и нега кои прават голема разлика и веруваме во тоа дека природните состојки се најдобар пријател на убавината.

 

1 2 3 6
Page 1 of 6
error: