Почитувани, Вашето мислење секогаш го цениме и би ни било од голема корист во нашата намера секогаш да сме достапни и релевантни. Целосно сме посветени на градењето на добра и долгорочна врска со нашите читатели, па доколку ве интересира нешто во секое време можете да ни се обратите.

Покрај социјалните мрежи на кои сме постојано достапни, овој формулар е уште еден начин да оствариме контакт. Можете да го искористите со тоа што ќе ги пополните потребните информации и ќе наведете што точно ве интересира или било каква замерка или совет кој верувате дека би ни бил од корист и би ни помогнал во одржувањето на позитивен однос со нашите читатели.

Секогаш се добредојдени:

  • Апели за донирање
  • Информација која сметате дека е потребно да ја објавиме
  • Замерки кои би ни помогнале да го подобриме нашето работење

Штиклирајте го ова поле за да потврдите дека не сте робот
[recaptcha]

error: