Шејкови

Шејкови

Чоко шејк со малини

СОСТОЈКИ: 1 чаша бадемово млеко 1/4 чаша свежи или замрзнати боровинки или аронија 1/4 чаша свежи или замрзнати малини 1/4...
1 2
Page 1 of 2
error: