Нутриционизам

КВИЗ: Можете ли да погодите кое од овие здрави јадења има повеќе калории?

Дали некогаш сте се запрашале колку калории имаат вашите здрави оброци? Доколку знаете кој оброк содржи повеќе калории, би биле посвесни и повнимателни во избегнувањето на вишок килограми.

Решете го овој квиз, и конечно ќе ви биде полесно да се одлучите при изборот за поздрав оброк.

error: