Донации

Да му помогнеме на малиот Кико да застане на нозе

Да му помогнеме на малиот Кико.

Броеви за донации:

За Телеком корисници: 070 143 161
За ВИП корисници: 143 478

Жиро сметка: 200003256208609

error: