Астро

ЖЕНСКИ ХОРОСКОП: Какви сте според месецот на раѓање?

Раѓањето во одреден месец, може многу да каже за жената:

Јануари

Во овој месец се раѓаат најстрпливте и најсилните жени. Сакаат самостојно,доинствено да ги решаваат проблемите. Тие не сакаат се што е поврзано со чистење и средување на домот, но имаат талент за подготвувања на јадења.

Февруари

Жените родени во февруари се упорни, тврдоглави, нежни. Имаат специфичен карактер. Често имаа нервен слом, но и можат да се конторолират. Добро ги манипулираат луѓето, затоа имаат добра кариера. Многу сакат деца.

Март

Жените во март се најемотивни. Емотивни и нежни. Често се тврдоглави и тоа на нивна штета. Знаат да бидат несигурни и често сметаат дека се несрќени.

Април

Април е месец на храбри, упорни и мотивиарни жени. Секогаш знаат што сакаат, затоа полека, но сигурно го остваруваат тоа.

Останатите знаци погледнете ги на наредната страница подолу

error: