Астро

Жените родени во овој хороскопски знак се осудени да бидат сами

Според астролозите, хороскопот може да открие многу аспекти од нашиот карактер. Особено добро може да го тргне превезот од љубовните навики, бракот и пронаоѓањето партнер.

Сепак, еден хороскопски знак се издвојува од сите останати поради високите изострени критериуми, па токму поради тоа најчесто се осудени на самотија.

Станува збор за жената Јарец.

Нејзиниот став кон животот е многу реален. Таа сака стабилност и ги цени оние луѓе коишто имаат одредени вредности согласно нејзините верувања.

Жената Јарец не сака да губи време на безначајни и безвредни ситуации и луѓе. Таа го презира сонувањето, мечтаењето и фантазерските разговори од типот: Замисли сега да имаш милион евра…

Таа е реалист. Точно може да ги процени луѓето и ситуациите и поседува одлични организаторски способности. Како во животот, така и во работата, жената Јарец не сака да привлекува непотребно внимание.

Дискретна е и вредна како мравка. Самувањето е нејзиното најдобро засолниште од светот. Најубаво и е кога е сама, без мешања и коментари од другите луѓе.

Животот го сфаќа сериозно и не може да се етикетира како некој весел оптимист.

Жената Јарец не очекува многу среќа и радост од страна на партнерот, бидејќи не верува во чуда. Ретко доживува искрена, голема љубов. Кога е вистински вљубена во некого, тоа го признава после многу, многу долго време.

Љубовта за жената Јарец доаѓа многу споро и прилично ретко. Кога се одлучува да направи некој сериозен чекор, тоа е обично за до крајот на животот. Партнерот на жената Девица треба да биде максимално трпелив човек.

Жените Јарци често пати решаваат да останат сами согласно својата волја.

Дури и кога ќе се решат да запливаат во брачните води, што вообичаено се случува во позрелите години, тоа го прават од други, практични причини, наместо поради искрени чувства, страст или љубов.

error: