Астро

„ЖЕНА ДИНАМИТ“ – Жената во овој хороскопски знак е најграциозна

Предадена, снаодлива, дискретно духовита, грижлива, практична, разбирлива, скромна, срамежлива, прецизна-се тоа е жената родена во овој хороскопски знак.

Нејзината животна мисија е да биде херој и да ги турка другите луѓе од нога со знаење и интелект.

Таа е ДЕВИЦА!
Со девицата владее планетата Земја поради што е практична и своите мисли ги базира на реалноста, а не на фантазијата. Низ животот оди со нозе цврсто на земја чекорејќи грациозно и нежно во својата разборита реалност.

Ориентирана на детали ова е ЖЕНА ДИНАМИТ која дословно мисли на се и на која секогаш може да се потпрете.
На се пристапува систематски и сака планирани рутини. Слободното време со задоволство го поминува во долги прошетки во природа или работејќи во градина, Нејзината голема особина е секогаш и секаде да доаѓа на време. Може да изгледа студена и отсутна но всушност е срамежлива и неодлучна.

error: