Астро

Викенд хороскоп(23 и 24 јуни) – Близнаците ќе добие поддршка, Рибите ќе имаат семејни проблеми

Овен (21.03 – 20.04)

Ќе морате да вложите дополнителен напор со цел вашиот социјален или љубовен живот да ги направите поинтересни. За вас љубовта и емотивното остварување се важни, па зaтоа ќе морате да го дадете својот максимум.

Бик (21.04 – 21.05)

Ви претстојат нови обрвски и ќе морате повеќе да се ангажирате околу некои драги или блиски лица. Во љубовниот однос работите можат да се искомплицираат, ако на време не ги одредите своите приоритети и не расчистите со погрешните илузии.

Близнаци (22.05 – 22.06)

Вашата околина има исклучително важно и позитивно мислење за вас, ќе добиете поддршка и одредени олеснувања. Размислете и за поврзување на деловните и приватните интересни, како добар модел на успех за подолг временски период.

Рак (22.06 – 22.07)

Задолжително прифатете ги новите деловни можности кои ветуваат напредок, добра заработка или подобри услови. Важно е да покренете деловна иницијатива и да ги форсирате вашите барања или цели од кои не смеете да се откажете.

Останатите знаци погледнете ги на наредната страница подолу

error: