Астро

СРЕЌНА САБОТА: Овие ЧЕТИРИ хорскопски знаци ќе имаат прекрасен ден!

СТРЕЛЕЦ

Денеска не се плашете да ги покажете чувствата. Верувајте им не луѓето повеќе од вообичаено. Ќе видите дека се оди подобро кога на работите ќе им пристапите со довореба и позитивизам наместо со вообичаената сомнителност. Слушајте ги луѓето кои многу ги сакате. Ќе ви пренесат важна информација која ја чекате долго време. Може и да не ви се допадне тоа што ќе го слушнете, но долгорочно гледано тоа е најдоброто за вас.

ЈАРЕЦ

Вашето внимание и пориви денес насочени кој јавни места, локали, места за забава, кон партнерот, партнерските односи и на тој план нема никакви забелешки. Можностите можат да бидат од одлични до не баш такви и тоа поради темпераментот на партнерот, некакви негови проблематики, пориви, суети, чувства, емоции и слично. Иако ќе бидете расположени за да комуницирате, тоа може да биде и тешко со него, па оттаму можни фрустрации и нерасположение кај вас.

ВОДОЛИЈА

Размислувате на оригинален начин. Постојано сте со пријателите и разменувате нови секојдневни искуства и знаења. Потрудете се да ја контролирате наклонетоста кон критикувањето, повеќе работете, а помалку зборувајте.

РИБИ

Комуникацијата денеска ќе ви оди од рака, па затоа искористете ја ситуацијата и кажете се што ви лежи на душа. Денеска е одличен дена за создавање на нови врски. Следете го својот инстинкт и слободно влегувајте во дебати. Вашиот тон и зборови се многу уверливи. Денеска можете да направите се што ќе посакате.

error: