Астро

ШАНСА ЗА ЉУБОВНА РЕПРИЗА: На 2 хороскопи месец ЈУЛИ ќе им ја врати старата љубов

Откријте дали сте баш вие меѓу припадниците на зодијакот кои во текот на јули имаат шанса за своја љубовна реприза…

Бик
Голема љубовна шанса ве чека на работното место доколку сте сами и не излегувате често. Може да се вљубите во Овен или Стрелец кои се во вашето работно опкружување. Во вашиот живот може да се врати некој од вашето минато бидејќи. Не е лоша кај вас емотивната приказна веќе некое време, па искористете ја бидејќи можете да се вљубите „до уши“.
Во основа ќе бирате исполнети партнери кои се многу успешни во она што го работат.

Јарец
Кога е во прашање емотивната страна не мора да драмите ако сте сами бидејќи некој од вашето семејство може да ви биде одличен советник кога станува збор за одредена личност. Можете да влезете во врска со паранешниот, бидејќи се уште сте под влијание на ретроградноста, која не дозволува нешто ново да ви се случи.

error: