Астро

САМО ЕДЕН: Овој хороскопски знак ќе се радува на тајна љубов ова лето!

Ова лето до почетокот на јули претставниците на овој знак ќе бидат особено привлечени од тајната и скриена љубов.

Страста исполнета со фантазиите, испратени од интуицијата на личностите родени под знакот Рак, ќе направат животот со магична сензуалност. Сепак, бидете внимателни да не направите нешто набрзина.

Размислете дали сте подготвени на безусловна љубов, да помагате, да разбирате, да се прилагодите и да прифатите некои работи. Лесно ви е да оставите впечаток, но нема да бидете во можност отворено да побарате љубовта, дури и јасно да ги изразите своите потреби.

Ако не сте подготвени за тоа, тогаш почекајте ја Венера да излезе од ретроградна фаза, а тишината и осаменоста се исто така дел од природниот емоционален циклус. Ќе имате забава и дружење, а е време да го проширите и својот круг на пријатели.

Додека Ерос патува низ вашиот знак до јули април, сè ќе биде возбудливо и романтично, но за личностите родени под знакот Рак тоа се вистински огномет на страста. На крајот на летото  и Марс носи огромна виталност во интимен план, а Вие, во зависност од околностите, ќе можете да одлучите дали сакате да се предадете на тоа или ќе потисне својата страст. Вие сте во можност максимално да ја искористите оваа енергија, но дискретно и сигурно.

error: