Астро

Сакаат се да е совршено а се најголеми злопамтила: Ова се тие хороскопски знаци!

Девиците се како слонови, никогаш не забораваат и не им е ни малку непријатно постојно одново да ве потсетуваат на моментот кога сте им направиле нешто лошо, иако можеби тоа се случило многу одамна.

Тие тежнеат кон совршенство на светско ниво, но никако не можат да сфатат дека прво мораат да поработат на себе. Знаат да цепидлачат се кога во прашање постапките на други луѓе, но своите маани како да не ги гледаат.

Од друга страна, уживаат во сексот и тоа им е некој вид на издувен вентил, иако тоа никогаш нема да го признаат, дури ни себеси.

За среќа, не треба да се заборави дека не сите Девици се исти.

error: