Астро

Поволен ден утре за родените во овие хороскопски знаци

Шкорпија (23.10 – 21.11)

Можете да очекувате убави вести од деловниот партнер. Тоа е личност во која имате најмногу доверба. Пред вас е поволен ден за склопување нова врска или договор за брак.

Рак (22.06 – 22.07)

Многу сте одлучни и сакате да ги реализирате своите идеи без оглед на мислењето на околината. Пред вас е возбудлив ден доколку сте слободни.

Лав (23.07 – 22.08)

Пред вас е многу поволен ден доколку се занимавате со маркетинг или некоја работа во која е неопходна креативност. Слободните сосема случајно ќе запознаат една шармантна личност.

 

error: