Астро

Овенот размислува за смрт, Близнаците се вешти лажговци – а каков е вашиот знак?

Секоја личност понекогаш фантазира, а како дел од тие фантазии може да се најдат и некои морничави работи кои иако никогаш не би можеле да станат јаве, сепак се дел од нивното мечтаење. Во продолжение пронајдете го вашиот хороскопски знак и откријте ја својата темна страна.

Овен

Вие секогаш размислувате за смртта. Кога одите, се прашувате што би се случило доколку се појавите пред автомобил кој е во движење, а додека возите, се прашувате што би било доколку преминете во спротивната лента за возење. Вие сте опседнати со смртта.

Бик

Вие многу ги демнете другите. На пример, поминувате повеќе часови вртејќи ги најновите објави на Фејсбук и Инстаграм, па доколку ја забележите вашата симпатија или претходниот партнер со некој друг на некоја фотографија, тогаш испитувате буквално сѐ за таа личност.

Близнаци

Вие сте вешти лажговци. Можете да измислите каква било приказна и да ги натерате луѓето да веруваат во неа. Понекогаш лажете само за забава и за да дознаете дали луѓето ќе ви поверуваат. Интересно е што секогаш имате позитивни резултати.

Рак

Вие станувате опсесивни. Кога се состанувате со некоја личност, таа ви станува сѐ. Вие сте таков вид човек што би го обвиниле вашиот партнер дека ве мами и не би почувствувале ниту малку вина за тоа, дури и кога немате докази.

Останатите знаци погледнете ги на наредната страница подолу

error: