Астро

Одлична недела за љубов им претстои на три хороскопски знаци

Лав

Одличен период за љубовни средби за оние кои се во врска, а и за оние слободните кои го бараат животниот сопатник. Ако добиете покана за средба немојте да ја одбивате, можи да ви случи нешто прекрасно. Подолго време ве интересира една личност која ви се чини дека е неодостапна, обидете се. Семејните односи ќе бидат доста напнати, но нека не ве загрижува тоа кратко ќе трае.

Бик

Сентименталните односи ви се одлични, искористете го тоа и обидете се да разговарате отворено со вашиот партнер за вашите потреби. Ако сте слободни ќе започнете нова врска или пак ќе имате прилика за авантура. Размислете добро. Односите во семејството ќе ве загрижуваат па затоа ќе морате да се обидете да ги средите. Бидете потолерантни.

Скорпија

Интересен период за љубов, ве очекува можност да го сретнете лицето кое не сте го виделе повеќе време, или пак некоја љубов на прв поглед ќе ви го одземе вниманието за потоа брзо да ја изгубите. Ако сте во врска, бидете повеќе време со партнерот тоа многу ќе ви годи. Во кругот на семејството ве очекуваат задоволства.

error: