Астро

Одлична недела ги очекува овие ДВА хороскопски знаци

Скорпија
Се наоѓате во силна психо – физичка форма, имате амбициозни планови и со одредена мудрост и добро смислени потези, лесно можете да ги исполните деловните намери. Правилната проценка на деловните прилики и добра организација на рботата, ви носат нов успех. Самоконтролата е вашиот главен адут во овој период.

 

Риби
Благодарејќи на вашата вештина на преговори и прилагодување, ќе успеете да се вклопите во новите деловни договори. Имате добро претчувство кога е време за акција, а интуицијата ви помага да донесете правилни одлуки. Во текот на следните денови ќе добиете шанса да ги покажете способност и да ја докажете својата вредност.

error: