Астро

ОДЛИЧЕН ПОЧЕТОК НА НЕДЕЛАТА: Овие два знаци ги очекува добар понеделник

Овие два знаци ги очекува добар понеделник што ќе ја одбележи целата недела. Проверете подолу дали и вие сте еден од нив:

Бик

Имате многу добри идеи, но освен нив, потребна е и енергија која вие моментално ја немате. Финансиите ви се добри и имате сигурни приливи. Денес се можни пари од зделка која сте ја заклучиле во изминатиот период. Доколку сте слободни, ќе морате малку повеќе да се активирате. Не чувствувате никаква енергија нити волја за стапување во нова врска.

Девица

Се наоѓате во период во кој ќе остварите многу соништа. Идејата која ја имавте во изминатиот период конечно ќе почне да се реализира. Единствено на што ќе треба да внимавате е тежината. Можно е да бидете опиени од успесите и да не забележите како килограмите ви се трупаат. Доколку сте во брак, не обидувајте се да разјаснувате некои стари проблеми со партнерот.

error: