Астро

НЕВЕРОЈАТНО ТОЧЕН И КРАТОК ХОРОСКОП: Што ве очекува до крајот на 2018?

Овен

Прифатете:  Ако сакате да стигнете далеку со комплементарна сила на ваша страна тогаш спојте се со други во моќна комбинација како животен стил!
Ослободете се од: Она од што треба да се ослободите е да не пробувате да го промените (или изградите) светот во еден ден.
Позната личност во овој знак: Скај Џексон (8 април)

Бик

Прифатете: Навики и здрави ритуали кои што ќе ви помогнат да се чувствувате секси и самоуверено во сопствената кожа.
Ослободете се од: Не треба да се плашите премногу за вашата иднина – живејте го секој ден како да ви е последен.
Позната личност во овој знак: Џиџи Хадид (13 мај)

Близнаци

Прифатете: Бидете свои и оригинални. Само така вашето име ќе го изговараат сите во текот на цела година.
Ослободете се од: Треба да се ослободите од сите оние кои сакаат да летаат на вашите крилја.
Позната личност во овој знак: Анџелина Џоли (4 јуни)

Рак

Прифатете: Нека биде вашиот дом ваш замок. Ви треба приватност. Точка.
Ослободете се од: Играње на улогата на спасител за пријатели кои имаат потреба и комплицирани роднини.
Позната личност во овој знак: Ариана Гранде (26 јуни)

Останатите знаци погледнете ги на наредната страница подолу

error: