Астро

На жената во овој хороскопски знак сите и се воодушевуваат, но многумина и и се плашат

Жената Скорпија може да напише прирачник за тоа како да се движи, да разговара и да бара да фасциниран човек. Таа е многу шармантна.

Само сосема рамнодушен човек нема да реагира на страста во нејзините очи и глас. Без да изговори звук, таа може да зборува за љубовта на сите можни јазици.

Кога ќе се сретне со атрактивен човек, таа знае како да го одвои од друштвото, и тоа се случува многу пред да има време да забележи друга жена. И тој нема причина да се спротивстави. Дури и ако не е многу убава, нејзините големи хипнотизирачки очи ќе ја задушат волјата да се одолее.

Но, жената Скорпија не ги сака досадните партнери и претпочита дарежливи кои можат да ја обезбедат со сите погодности. Нејзината енергија е доволна за неколку жени. Што и да прави, таа има тенденција да претерува. Љубовта е сериозна. Исто како човекот што го претставува овој знак, таа е производ на сопствените страсти.

Нејзината страст за живот постои без оглед на луѓето. Скорпијата може да биде вистинска љубовница која ќе ве заштити пред другите, ќе се бори за вас во најтешките околности.

Тие се спремни да го употребат сето „женско оружје“ – целиот шарм и привлечност со цел да го добијат тоа што го сакаат. Овие дами лесно се заљубуваат и затоа тежнеат кон идејата да имаат повеќе љубовници одеднаш.

Лесно започнуваат разговор, посветени се на своите цели и способни се со шарм да ги маѓепсаат сите што ќе бидат во нивна близина. Тие се нешто како љубовен пијалак – штом ги пробате, веднаш ќе полудите за нив.

error: