Астро

НА ТРИ ЗНАЦИ ВО ХОРОСКОПОТ: Извинете, ама судено ви е да си останете сами!

ДЕВИЦА
Постојано го анализираат и критикуваат партнерот, злопамтила се и враќаат кога најмалку очекувате. Создаваат проблем каде што го нема, па така одат на нерви. Ретко кој може да им го следи темпото.

БИК
Биковите би направиле се за партнерот, но грешат на почеток на врската, се отвараат малку и со тоа го бунат партнерот и делуваат како да се на дистанца.

ВАГА
Како што и самото име на знакот кажува, постојано нешто меркаат. Не се целосно посветени и занемаруваат проблеми, а го занемаруваат и партнерот.

error: