Астро

На почетокот на новиот месец 2 хороскопски знаци можат да дојдат до понуда за брак

Близнаци

Толку сте заљубени што не можете да поверувате дека сето ова ви се случува токму на вас. Секогаш сте мислеле дека љубовта е недостижна за вас и секогаш ќе треба да се борите за неа. Понекогаш, сепак, добиваме подароци од судбината која нè потсетува колку заслужуваме всушност, и дека понекогаш многу се потценуваме. Ноември ќе биде крајно емотивен за вас. Секогаш ќе се сеќавате на него. Саканиот човек ќе ви покаже колку ве сака и како секогаш сметал дека токму за вас ќе се ожени. Предлогот за брак ќе дојде во исклучително романтичен момент и никогаш не би си претставиле како би одбиле. Ќе се чуе едно гласно “ДА!”, А потоа солзи од среќа ќе полетаат од среќниот повод.

Девица

Вие дури и не замислувавте дека љубовта може да се развие толку брзо. Понекогаш животот е непредвидлив и ни покажува колку изненадувања има само по себе. И ние сме само дел од сè што треба да се случи. И очекувате добри настани во средината на ноември. Најпосле ќе го чуете она прашање што го чекавте цел живот. Предлогот за романтичен брак, исто така, може да се случи на патување, и ова ќе биде уште поемотивно. Ќе се чувствувате колку сте подготвени за тоа, бидејќи го гледате прстенот. И нема да имате никакво двоумење – ќе знаете дека ова е човекот со кој сакате да го поминете остатокот од вашиот живот.

error: