Астро

Лукави манипулатори: Овие хороскопски знаци во секој момент можат да се свртат против вас

Тие се студени, лукави и пресметани манипулатори што ќе направат да мислите дека сте им најважната личност во светот, а потоа ќе се свртат против вас и ќе ве издадат на најлош можен начин. И во главата и во срцето имаат компјутер и постојано калулираат со мислите и емоциите.

Иако тие може да нaправат да се чувствувате како најважната личност во светот, припадниците на овој хороскопски знак се најголеми манипулатори во Зодијакот. Тие се студени, лукави и пресметани и може да се свртат против вас и да ве издадат на најлош можен начин.

Девица Тие се студени ,лукави и пресметани манипулатори што ќе направат да мислите дека сте им најважната личност во светот, а потоа ќе се свртат против вас и ќе ве издадат на најлош можен начин. И во главата и во срцето имаат компјутер и постојано калулираат со мислите и емоциите.

Доколку не се вклопувате во она што им е цел, тие ќе ве држат покрај себе некое време додека не ве искористат, а потоа ќе ве отфрлат и ќе се свртат кон оние прилики што им нудат повеќе.

Тие се лажговци и ситничари, постојано приговараат, критикуваат се што постои. Тие не се караат и не го креваат тонот, туку со цинизам ќе „ве тепаат” токму таму кај што ве боли, затоа што пред тоа, добро ве изанализирале и ве проучиле. Тие се опседнати со своето здравје и постојано со себе носат купче разновидни лекови, нешто од аптека, нешто по рецепт од весници.

Тие се прават фини додека не дојдат до постелата, а потоа се претвараат во вистински блудници што ги знаат сите можни и невозможни техники за кои вие до тогаш не сте слушнале. Секако по сексот веднаш брзаат во тоалетот, затоа што правеле нешто валкано, па потребна им е дезинфекција. Ако сакате да ги избркате од себе, удрете по нивните комплекси, затоа што во суштина се страшно несигурни.

error: