Астро

ЛОШИ ВЕСТИ: Овој хороскопски знак ќе има тежок крај на пролетта

Следниов месец ѕвездите и планетите ќе бидат лошо наклонети кон овој хороскопски знак. 

Скорпија

Ако компликации не се случиле во текот на април и мај, сигурно е дека тие ќе се појават во јуни. Ова е чувствителен период за скорпиите. Можни се периоди на изолација или емоционална дистанца, тешкотии, нарушување предизвикано од надворешни влијанија, проблеми кои влијаат на партнерите, криза и финансиските ограничувања. Претставниците на знакот кои подолго време се во врска малку полесно ќе го преживеат периодот на криза и нестабилност. Можни се трајни прекини на врската, одложување на венчавката, а и некој нов може да стане предмет на обожување. Се на се, еден вознемирувачки месец е пред вас и затоа обидете се да пронајдете рамнотежа во други нешта. Совет е да соберете внатрешна сила, да дејствувате смирено и да имате многу трпение.

error: