Астро

ЛОШ ВИКЕНД: Овие 2 хороскопски знаци ги очекуваат непријатни два дена

Рак

Проаѓате низ специфична психичка криза. Ги криете чувствата и се’ чувате во себе, што може да се одрази на вашето здравје. Нетрпеливоста и избрзувањето имаат своја цена. Потрудете се да ја разбиете желбата за доминација и не размислувајте за нови почетоци.

Скорпија

Растргани сте на повеќе страни. Колку ќе успеете да издржите, зависи само од вашата кондиција. Слаба точка на организмот е срцето и може лесно да се заморувате. Бидете внимателни и со нервите.

error: