Астро

Лавот ќе патува, Јарецот ќе има конфликти – Неделен хороскоп од 19 до 25

Овен
Во следните денови можете да се посветите на лични интереси и цели. Направете нешто за својот изглед, потрудете се за доброто емоционална состојба и се покажувајте се пред околните со величественост. Не владееме над нив сепак и не се обидувајте да мора по секоја цена. Најдобро решение е да ги организирате луѓето кои ве опкружуваат, во името на некаква цел – поседувате и волјата, и силата да го направите.

Бик
Се наоѓате во периодот на Ретроградната Венера, вашата владејачка планета, кој ја опфаќа и следната недела. Тоа значи дека времето е исклучително несоодветно за воспоставување на нови партнерски односи, како и за започнување на бизнис. Соодветно е повеќе за враќање назад, за размислување, за длабинска анализа и за чистење на сето тоа, што веќе не ви е потребно.

Близнаци
Следните денови се погодни да се разгледаат проектите кои ќе бидат во иднина, и да дејствувате – ќе имате силна волја, ќе станете по мек и толерантен кон околните. Обидете се да повторите цели кои не влијаат само на сопствената личност, туку да придонесе за доброто на сите кои учествуваат на некој начин во нивната реализација.

Рак
Внимавајте да не настанат конфликтни ситуации помеѓу вас и вашиот партнер. Ќе биде добро, ако се обрне внимание на своите деца, на пријателите, на своето омилено поминување на времето. Кон среда и четврток ќе се отвори можност со спокојство и трпение – лесно ќе ја откривате вистинската содржина на нештата скриена под нивната форма, и ќе дејствувате, предводени од тоа интуитивно знаење.

Останатите знаци погледнете ги на наредната страница подолу

error: