Астро

Лавот го чека бура, Рибите пријатни ситуации – Љубовен неделен хороскоп 19 до 25 март

Овен

Ќе доживеете многу радост во дружењето со пријателите. Можеби ќе запознаете нови личности кои подоцна ќе ви бидат многу важни како на професионален план така и на емотивен. Минатото е поминато не се оптеретувајте со тоа мислете повеќе на иднината и она што го носи новиот ден. Посветете повеќе внимание на пратнерот, не дозволувајте да се почуствува запоставен.

Бик

Во центарот на случувањата на љубовен план ќе биде партнерот и семејството. Потрудете се оваа недела да направите селекција на пријателите затоа што некои луѓе сакаат да ве дистанцираат од партнерот, а вие тоа не го сакате. Ако ги исфрлите непотребните личности ве очекува убава недела. Ако сте сами оваа недела ви носи многу повеќе контакти со личности од спротивниот пол отколку досега. Препуштете се на оваа идилична недела затоа што ќе ја најдете сродната душа со која ќе имате среќа во животот.

Близнаци

Оваа недела ви носи максимална складност во партнерските односи. Конечно сфативте дека тоа е најважниот сегмент на животот, односно дека е најважно взаемното развбирање и поддршката. Тоа ќе биде основа за решавањље на ситре ситуации што се пред вас. Ако сте сами свесни сте дека сте неодлучни кога станува збор за изборот на партнерот. Време е вашето срце да го посветите на една личност. Ослободете се, препуштете се на мигот и оставете нештата да течат сами по себе.

Рак

Слободните ракови имаат можност да ги забележат предзнаците во односот со лицата од спротивниот пол. Се ќе биде во ред, ако во овој период обрнете внимание на вашиот емотивен живот. Љубовта ќе се искристализира во текот на овој период и ќе бидете затекнати од случувањата. Обрнете внимание со кого се дружите и со кого стапувате во контакт и немојте многу да размислувате туку препуштете се на љубовниот занос. Што се однесува до раковите што се во врска или во брак ве очекуваат убави случувања што на некој начин ќе бидат интересни.

Останатите знаци погледнете ги на наредната страница подолу

error: