Астро

Каква е Вашата свекрва, според нејзиниот хороскопски знак?

Дознајте што да очекувате од мајката на вашиот сопруг. Односите меѓу снаа и свекрва од секогаш биле деликатни.
Сигурни сме дека сликата на злобна свекрва ја имаат повекето идни невести кои се во очекување да кажат “Да” на своите омилени мажи. За ужасните проблеми кои ги имаат двете жени во куќата, секогаш се зборувало и ке се зборува.

И така, еве какви се свекрвите според нивните хороскопски знаци …

Овен

Свекрвите родени под знакот на Овен, сигурно не се во најлошите, кои може да ги сретнете. Се разбира, и тие си имаат свои недостатоци, но генерално нема да се почувствуваат негативни ставови мегу вас, дури и да постои такво нешто.

Бик

Доста е да останете дома и да се грижите добро за нејзиниот син и нема да имате никакви проблеми. И кога велиме “да се грижите”, свекрвата подразбира да готвите подобро. Покрај тоа, оваа жена може да биде стабилна финансиска потпора за младото семејство.

Близнаци

Ако ви се случи да живеете под еден покрив со свекрвата, подгответе си апчиња за главоболка. Овие дами не се злонамерни, но често се покажуваат доста неподготвени. Сепак, знаеме колку убаво се зборува за Близнаците, а кога на тоа ке го додадеме и епитетот свекрва, ситуацијата станува експлозивна.

Рак

Ако мајката на љубениот ви е Рак и сакате да имате топли односи, тогаш подгответе се психички дека треба да и се “додворувате”. Сигурно нема да имате никакви проблеми, ако редовно и се јавувате по телефон, и ги честитате празниците или да и купувате мали подароци.

Останатите знаци погледнете ги на наредната страница подолу

error: