Астро

Јарецот е најверен, Близнаците се превртливи – а какви се останатите знаци?

Овенот е склон кон жени, ретко кога се задоволува со една партнерка. Сепак, кога ќе изневери, не може да ја крие тајната за тоа.
Бикот исто така ако не е задоволен од својот партнер веднаш ќе побара утеха кај друг.
Близнаците се превртливи и постојано бараат некаков проблем во врската. Слободумни се но знаат да задушат со љубомората и поради истата да изневерат.

Раковите исто така се емотивци но знаат да забијат нож во грбот ако не се чуствуваат сакано.
Лавот пак е приврзан за партнерката зошто смета дека таа што ја одбрал нема конкуренција како и тој самиот.
Девиците ги има во два вида. Или се бескрајно верни и предадени, или забиваат нож во грбот.

Во природата на Вагата е да кокетира, па затоа овој знак не може да е верен.
Шкорпијата ќе ужива надвор од врската со друг, но никогаш нема да дознаете. Иако е најљубоморен знак, сепак ќе си дозволи се за себе.
Стрелецот е кралот на изневерувањето и секогаш знае како да се извади од истото.

Јарецот е најверниот знак, моралот и верноста му се пред се.
Водилијата нема правила на игра, иако е љубоморна, секогаш ќе најде повеќе партнери.
Рибите иако делуваат емотивно, се најсколони кон изневерување.

error: