Астро

Избегнувајте ги: Овие хороскопски знаци сигурно ќе ви го „скршат“ срцето!

Жените се доста чувствителни и затоа е потребно внимателно да избирате на кои мажи ќе им дозволите да влезат во вашиот живот, за да не се соочите повторно со повреда.
Ова се двата хороскопски знака за кои е потребно да имаш едно на ум! Стој подалеку од нив!

БЛИЗНАЦИ
Мажите со овој знак всушност имаат две лица и со едното од нив воопшто нема да сакаш да се запознаеш.
Од една страна Близнаците се доста мили и грижевни мажи и даваат се за да те освојат. Но откако успеат во тоа … после тоа како сето паѓа во вода и мажот пред тебе станува целосно непознат човек. На милите гестови им доаѓа крај , односот се менува и со два збора – веќе не му е толку интересно, колку во почетокот. Единствениот начин да го добието неговото срце е да не му се даваш лесно, тогаш има шанси да те оцени.

ШКОРПИЈА
Мажите кои никогаш не преземат иницијатива во свои раце. Вечно ќе си жената која ги зема одлуките да ги носи тешките кеси од супермаркет и се занимава со организирање на паузата во текот на летото. Шкорпиите не им се допаѓаат многу на моќните жени и често пати се извлекуваат од нивните „канџите“ со пословична неодговорност. Мажите од овој знак не се и никако романтични, ретко прават изненадувања и не сакаат да ги изразат своите чувства на било кој начин.

error: