Астро

Хороскоп од претходниот живот: Кои биле вашите стравови и што сте научиле од нив?

Грешките од овој живот можеби не можете да ги исправите, но претходниот живот сигурно ви оставил по некоја мудрост. Хороскопот од претходниот живот сега ги открива сите стравови, страсти и лекции кои ви се пренеле во овој.

Овен

Во претходниот живот сте биле емотивно неодлучни и зависни од другите, па сега е важно да преземете иницијатива на ова поле, да инсистирате врз своите желби и потреби, за да си го пронајдете изгубениот идентитет. Сепак, не одете во друга крајност, затоа што претераната самостојност лесно прераснува во егоизам. Упорноста и вербата во себе е она што ви е најпотребно.


Бик

Во минатиот живот сте минале низ големи стравови, патења, но и големи страсти. Сегашниот живот ви е даден како прилика да се стабилизирате и приземјите. Стабилноста, истрајноста и праксата се од клучно значење. Време е да му дозволите на духот да се покаже во пракса, затоа што само така ќе созреете и ќе ги заборавите непријатностите од минатото.


Близнаци

Во минатиот живот сте имале проблеми со лошата комуникација. Овој живот ви е прилика да видите колку е важно да го кажете она што го чувствувате. Исправете ги пропуштените прилики за да се остварите на емотивен план. Посесивноста, оддалечувањето од блиските и повлекувањето во свој свет  се најголемите проблеми кои ви се случуваат, а може да ги решите исклучиво со правилна комуникација.


Рак

Во овој живот учите како да бидете приврзани и постојани, за површината и немирниот дух од минатиот живот да ги претворите во силна поддршка. Без оглед на тоа како делувате однадвор, вашата внатрешна природа е мека. Во овој живот имате шанса да ги сфатите семејните односи, па затоа за вас најважни се родителите и децата. Но, не заборавајте и на себе.


Лав

Во минатиот живот сте сакале без многу пребирање, но сега мора да научите емотивната енергија да си ја насочите само кон одредени луѓе и области кои ви се значајни. Имате детска среќа и често сте во центар на вниманието. Но, немојте да бидете гневни кога нема да ви се покаже доволно внимание. Вашата лекција која треба да ја совладате во овој живот е самодовербата и самопочитувањето.


Девица

Овој сегашен живот ве учи да имате право на избор на работите кои ве задоволуваат, како и дека емоциите се градат постепено, чекор по чекор. Мора да научите да не се потпирате на другите, туку само на себе. Чувството на вина ве прати од минатиот живот. Ослободете се од него што поскоро.

Останатите знаци погледнете ги на наредната страница подолу

error: