Астро

Дневен хороскоп за 29.06, Петок – Овенот ќе е растрчан, Лавот ќе е брзоплет

Овен

Ангажирани сте на различни страни, но се има своја здрава граница на издржливост и позитивни можности. Порационално користете ја вашата енергија бидејќи работната терапија има позитивни ефекти само под одредени околности. Поставувате премногу барања пред партнерот.

Бик

Важно ви е да оставите силен впечаток на околината и затоа ги преувеличувате способностите во одредени ситуации. Сепак, некој со симпатии го оценува вашиот стил на изразување или деловниот настап. Потпрете се нa вашата практичност.

Близнаци

Беспотребно ве загрижува ладниот однос со луѓето кои ве опкружуваат. Забележувате се што денес морате да завршите за да не заборавите некоја важна обврска. На вашиот љубовен живот нешто му недостасува. Не знаете како тоа да му го кажете на партнерот.

Рак

Ве онерасположува изјавата на соработниците во кои сте имале многу доверба. Непотребно се нервирате, бидејќи се што ќе слушнете денес не мора да биде вистина. Добрата атмосфера во семејството е одлична за поправање на семејните проблеми.

Останатите знаци погледнете ги на наредната страница подолу

error: