Астро

Дневен хороскоп за 20.05, Недела – Бикот ќе добие повик, Близнаците деловни понуди

Овен

Нагласена е потребата да ги изразите вашите ставови во друштво на некој за кој сте уверени дека може да ве разбере и веројатно ќе имате прилика да го направите тоа. Ќе успеете лесно да се адаптирате на некои нови услови. Многумина ќе сакаат да бидат во ваше друштво.

Бик

Очекувате да добиете повик од еден Јарец или Риба. Некој Лав ќе очекува да му помогнете во врска со нешто што за вас е важно. Имате можност да се вклучите во голем проект. Верувате дека ќе ви се јави некоj колега со кој некогаш одлично сте соработувале.

Близнаци

Можни се интересни деловни понуди на кои нема да останете рамнодушни. Не сте подготвени преку ноќ да донесете одлука но сепак од вас ќе очекуваат брзо да реагирате, а тоа не ви одговара. Подготвени сте да се откажете од комфорот или досегашниот стил на живот за да напредувате. Се трудите да најдете начин да убедите некој Јарец да ги прифати вашите понуди и совети.

Рак

Обидете се да бидете малку поприлагодливи и да се адаптирате на некои нови околности. Интуицијата ќе ви помогне во тоа. Ќе бидете подготвени да се впуштите во некои нови нешта кои кај вас будат интерес. Не реагирајте пречувствително на нечии критики, особено не на критиките од некој Овен.

Останатите знаци погледнете ги на наредната страница подолу

error: