Астро

Дневен хороскоп – 23.02, Петок

Овен (21.03 – 20.04)

Ќе бидете многу задоволни доколку зграбите некоја добра прилика и ако најдете заеднички јазик со некој. Релативно бурен љубовен живот, особено ако се занимавате со работа во која често патувате.

Бик (21.04 – 21.05)

Го покажувате својот максимум на работа. Вашата кариера и денес ќе стагнира но не се грижете следат подобри денови во блиска иднина. Секоја деловна понуда која може да ви помогне на финансиски план треба да ја прифатите. Оној на кого секогаш можете да се потпрете е партнерот.

Близнаци (22.05 – 22.06)

Без оглед колку ви е тешко, секогаш пронаоѓате одличнo решение за излез од лошата материјална ситуација. Не е момент премногу да се нервирате ако работите тргнат на лошо, оставете му време на проблемот и ќе биде успешно решен.

Рак (22.06 – 22.07)

Ќе истражувате и ќе пребарувате по некои податоци за да дознаете информации за некои минати работи. Ова е период кога ќе се сретнувате со некои стари пријатели. Не преземајте нови проекти, туку размислете ги подобро идеите и случувањата кои ги имате во моментот. Внимавајте, можно е да не бидат правилно разбрани вашите пораки.

Останатите знаци погледнете ги на наредната страница

error: