Астро

Дневен хороскоп – 06.03, Вторник

Овен

Понекогаш не можете да го добиете тоа што го сакате, но секоја ситуација има потенцијално корисно значење ако правилно се поставите. Во љубовта ништо нема да постигнете само со негација на нештата. Залудно се противите пред саканото лице.

Бик

Застанете цврсто денес против газдите и шефовите и побарајте си ги правата. Вашата оптовареност постојано расте, сега е ред и вашата плата да порасне. Ќе водите успешни разговори, ќе склучите цврсти и добри договори, ќе можете да ги заштитите своите позиции.

Близнаци

Се наоѓате во неблагодарна позиција и смислувате различни решенија, но некој од соработниците делува поефикасно. Во љубовта партнерот има различни забелешки за вашето однесување, се чини дека немате убедливо оправдување

Рак

Оптоварени сте со различни ситуации кои ја нарушуваат вашата концентрација. Тешко го прикривате вашето незадоволство на средбите со соработниците. Во љубовта избегнувајте го принципот емотивно казнување или ривалство.

Останатите знаци погледнете ги на наредната странциа

error: