Астро

Дневен хороскоп – 02.03, Петок

Овен (21.03 – 20.04)

Околностите ќе ве наведат на некои несоодветни потези за кои нема да имате објаснување. Денес избегнете ги критиките, затоа што и вие ќе ги бирате полесните опции. Потребна ви е сериозна дискусија на љубовен план, толеранцијата не ве води никаде.

Бик (21.04 – 21.05)

Задлабочени сте во вашите лични реалности, а во исто време се обидувате да ги завршите секојдневните обврски и задачи. Работите ќе се одвиваат едноставно и без многу напор од ваша страна. Вашиот живот во овој ден ќе биде богат и променлив.

Близнаци (22.05 – 22.06)

Бидете сталожени, не ви е потребнa нервозата во овој момент. Имате премногу обврски и не можете да ги следите вашите соработници. Очекувате дека сакана личност ќе заземе некаква заштитничка улога. Наместо тоа, застанете на свои нозе.

Рак (22.06 – 22.07)

Понекогаш различните обврски можат да бидат товар, но тоа не е оправдување за неодговорно завршената работа. Обидете се да поттикнете кај себе поголема одговорност. Во семејните односи покажете повеќе доверба. Секому му е потребна емотивна поддршка.

Останатите знаци погледнете ги на наредната страница

error: