Астро

Често се крие зад маска – ова е најмистериозниот хороскопски знак

Депресивен и многу мистериозен знак. Често се крие зад маската шегобиец… Успешен во работите кои бараат динамика – маркетинг, професионален возач, промотер…Многу е љубоморен, импулсен и одмаздољубив. Во комбинација со Бик се 100 процентна страст. Станува збор за родените во хороскопскиот знак Шкорпија

Со нив знаете на што сте, или мислите дека знаете. Кога е најслатки не ги откриваат своите мислис, а во нападите на бес, ако фрлаат работи, а често го прават тоа иако се држат до самоконтролата, не сте сигурни дека покажале што чувствуваат.

Моќта првенствено над себе, а потоа и над другите е нивното мото. Тие се подобри команданти од Овните и Лавовите, бидејќи добро ја познаваат човечката психа, нивната мотивција не е истакнување на себеси туку контрола на ситуацијата за општо добро, без оглед на тоа дали се работи за работата или семејството. Имаат достоинствен став и се подготвени да се жртвуват за другите ако се изразено мотивирани.

Љубов

Знаат точно што сакаат и воглавно тоа го добиваат. Тоа се оние жени кои се паметат, кои оставаат длабока трага во сечиј живот. И ако се нежни руокоси или страствени црнки, тие се секогаш доминантни – го полудуваат партнерот така да не може да биде без нив. Ако некој мисли да ги изневери, следи одмазда, бидејќи жената Шкорпија не простува. Може да страда, но тоа никогаш нема да го покаже, долго се сеќава на поранешните љубовници, но е бори да расчисти со минатото. Партнерот на жената Шкорпија е секогш полаб од неа и кога е со подобра имотна состојба и попознат. И таа има начини тоа да му го даде до знаење. Дека без неа не може.

error: