Астро

2 хороскопски знаци наредната недела ќе уживаат во задоволствата на животот

БИК (21 април – 21 мај)
Ќе уживате во задоволствата на животот со своите понежни половини. Оние во врска може да се колебаат дали да стапат во брак. Брачни двојките ќе се чувствуваат задоволни со предлозите на животниот партнер за зајакнување на односите. Потрошете некој денар за луксузни предмети за да се подобри домашната хармонија, па и по цена да не заштедите пари. Во меѓувреме, размислувајте како до екстра пари. Генерално, добро здравје оваа недела. Ќе биде уште подобро доколку се откажете од некои зависности што ви наштетуваат.

РАК (22 јуни – 22 јули)
Ќе уживаате со саканите. Сепак, во брачниот живот, елементот на љубовта се чини дека исчезнал. Доколку сте верени, внимавајте да не станете премногу посесивни. Ќе добиете пари од продавање или изнајмување стар имот и ќе бидете во прилично комотна позиција. Потрошете дел од парите за семејството. Останете будни за здравствените проблеми и преземете превентивни мерки веднаш штом ќе забележите нешто невообичаено. Подобрете ја исхраната или започнете фитнес.

 

error: